Влада

Колишній директор Житомирського бронетанкового заводу хоче продовжувати розливати воду з артезіанської свердловини

8 February 2018, 12:57

Житомирська обласна рада збирається погодити надання спеціального дозволу на видобування питних підземних вод у Новогуйвинську колишньому директору Житомирського бронетанкового заводу Сергію Бутенку.

Відповідний проект рішення сесії 7 лютого оприлюднений на сайті облради.

«Розглянувши звернення Державної служби геології та надр України від 19.01.18 №1218/03/12-18, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, обласна рада вирішила погодити надання спеціального дозволу на користування надрами ФОП Бутенку Сергію Григоровичу з метою видобування питних підземних вод Новогуйвинського родовища (свердловина № ОБУТ-74/3) у смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області», - зазначається у проекті рішення.

Сергій Бутенко отримав дозвіл на користування надрами – води прісні (свердловина №ОБУТ-74/3) 8 листопада 2012 року і він діяв по 8 листопада 2017 року. На сайті Міністерства охорони здоров’я в реєстрі нормативних висновків є висновок від 28 вересня 2012 року щодо води питної артезіанської очищеної «Кремнієве джерело», виготовленої з води з артезіанської свердловини № ОБУТ-74/3.


Нагадаємо, до лютого 2015 року Сергій Бутенко був директором державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод».

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2014 року військовий прокурор Житомирського гарнізону в інтерв’ю детально розповідав про розслідування справи щодо розукомплектування 78 одиниць техніки на бронетанковому заводі та про деякі об'єкти, які належали заводу й перейшли у власність директора Сергія Бутенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада вода Бутенко надра  
Матеріали по темі