Влада

У Коростені за підтримки мера у Палаці культури почали проводити вечори «Кому за...»

14 February 2018, 16:51

13 лютого в міському Палаці культури ім. Т. Шевченка музичним «Зимовим балом» розпочали свою роботу вечори спілкування «Кому за…».

Про це повідомляє офіційний сайт міста Коростеня.

«На гостей заходу чекали виступи колективів МПК, частівки, пісні, акробатичний виступ від Дарини Хоміної, лотерея, нагороди найактивнішим учасникам і, звичайно, танці. Вечори «Кому за…» в Коростені започатковані жіночою організацією «Стиль життя» за підтримки міського голови Володимира Москаленка та запрошують всіх бажаючих цікаво провести час до міського Палацу культури ім. Т. Шевченка щонеділі з 17-ої до 20-ої години», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Володимиру Москаленку у вересні виповниться 65 років. У 2015 році він був вп’яте обраний міським головою Коростеня.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні в соцмережах активно обговорюють «святковий обід», який проходив в коростенському УТОСі: владу пригощали м’ясом і виноградом, людей з інвалідністю – булочками й печивом. На думку мера Коростеня Володимира Москаленка, причин для обурення немає, а проблему роздули активісти та журналісти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Москаленко  
Матеріали по темі