Влада

Голова Житомирської ОДА створив дві робочі групи, у складі яких – Зубко, Гудімов та підприємці

15 February 2018, 14:52

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич створив дві робочі групи, які будуть обстежувати драмтеатр та проектувати нове майбутнє для будівлі магістрату на Замковій горі.

Відповідні розпорядження Гундич підписав 8 лютого, на сайті ОДА вони опубліковані 14 лютого.

Керівники обох робочих груп однакові: заступник голови облдержадміністрації, голова робочої групи Ярослав Лагута; директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, куратор робочої групи з проектних робіт Роман Щебетов; в.о. начальника управління культури та туризму облдержадміністрації, куратор розробки проекту, стратегічний напрям Тетяна Парфентієва. Склади обох робочих груп теж не надто різняться.

«З метою виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення реставраційно-ремонтних робіт театру, технічного обстеження будівель та сценічного обладнання КП «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А.Кочерги» Житомирської обласної ради утворити при обласній державній адміністрації робочу групу з технічного обстеження будівель та сценічного обладнання», - зазначається в одному документі.


«Відповідно до статей 6, 41 Закону України«Про місцеві державні адміністрації», на виконання рішення Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 883 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.2016№ 406, зі змінами» та з метою проведення комплексу проектних робіт для створення експозицій в будівлі Магістрату і завершення реставраційно-ремонтних робіт приміщення утворити робочу групу з розробки проекту концепт-дизайну будівлі Магістрату та затвердити її склад», - йдеться у відповідному розпорядженні.


Нагадаємо, у «Діалогах» на Житомир.info Тетяна Парфентієва розповідала про перспективи розвитку культури і туризму та залучення меценатів.

Як повідомляв Житомир.info, у управлінні культури ОДА є ідея створити в Житомирській області музей історії релігії, в якому будуть представлені різні конфесії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА робоча група театр магістрат  
Матеріали по темі