Влада

75-річний директор Житомирського фармацевтичного коледжу звільнився після виборів

16 February 2018, 11:08

Директор комунального вищого навчального закладу «Житомирський базовий фармацевтичний коледж» Житомирської обласної ради Євгеній Хомік звільнився із займаної посади.

Його декларація після звільнення оприлюднена 15 лютого.

З 1 січня по 14 лютого Хомік отримав 49 тис. 849 грн зарплати. В його декларації за 2017 рік зазначено, що річна зарплата директора фармацевтичного коледжу становила 272 тис. 909 грн, отримана за рік пенсія – 55 тис. 648 грн.

Минулого року управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації вітало Євгенія Хоміка з 75-річчям.

«З легкої руки тодішнього керівника управління охорони здоров’я області З.М.Парамонова, з 1996 року Є.В.Хомік очолює Житомирський базовий фармацевтичний коледж і щиро завдячує своєму шановному наставнику за його довіру та далекоглядність», - йдеться на сайті УОЗ.

8 лютого цього року у фармацевтичному коледжі відбулися вибори директора: 98,86% голосів отримала кандидатура заступника директора з навчальної роботи Ірину Бойчук.

Як повідомляв Житомир.info, на початку минулого року голова облради Володимир Ширма підписав розпорядження про проведення громадських обговорень з питання зміни назви комунального вищого навчального закладу «Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича» Житомирської обласної ради шляхом виключення з назви ім’я Протасевича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фармколедж директор Хомік декларація  
Матеріали по темі