Влада

Суддя з Донецької області пропрацював майже два роки в райсуді на Житомирщині і хоче звільнитися

16 February 2018, 13:27

Вища рада правосуддя під час засідання 15 лютого 2018 року розглянула матеріали щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяв про відставку та звільнення за власним бажанням.

Про це повідомляє прес-служба ВРП.

«За результатом розгляду зазначених питань Вища рада правосуддя ухвалила звільнити у зв’язку з поданням заяви про відставку Татенко Валерія Миколайовича з посади судді Донецького апеляційного господарського суду, а також звільнити у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням Руденка Владислава Олександровича з посади судді Брусилівського районного суду Житомирської області. Водночас Вища рада правосуддя ухвалила відмовити у звільненні у відставку Коверзнева Вадима Олександровича з посади судді Деснянського районного суду міста Чернігова», - йдеться у повідомленні.

В декларації судді Брусилівського райсуду Владислава Руденка за 2016 рік зазначається, що його зареєстроване місце проживання – місто Кальміуське Старобешівського району Донецької області, фактично він проживає в селі Бузова Києво-Святошинського району Київської області, де будує будинок загальною площею 150 кв.м. В Брусилівському райсуді в 2016 році Руденко отримав 187 тис. 968 грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року президент своїм указом перевів суддю Старобешівського районного суду Донецької області Руденка Владислава Олександровича на роботу на посаді судді Брусилівського районного суду Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя Брусилівський район  
Матеріали по темі