Місто

Житомирська фірма, яка реконструює ресторан «Смоленськ», наполягає на видаленні дерев біля нього

16 February 2018, 17:05

Виконавчий комітет Житомирської міської ради знову планує розглянути питання щодо надання дозволу на видалення дерев біля колишнього ресторану «Смоленськ» на розі вулиць Михайлівська-Лятошинського.

Відповідний проект рішення виконкому 16 лютого опублікований на сайті міської ради.

«Враховуючи клопотання директора ТОВ «Житомирпродторг» Гончарова В. В. та відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради вирішив дозволити видалити та видати ордер на видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 03.10.17р. №170, ТОВ «Житомирпродторг», - йдеться у проекті рішення.

Відповідно до акту від 3 жовтня 2017 року, видалення зелених насаджень за адресою вул.Бориса Лятошинського, 2 пов’язано з реконструкцією будівлі ресторану під об'єкт громадського призначення. Зрізуванню підлягають 9 40-річних дерев, дві голубі ялини планують пересадити. Відновна вартість за вказані в акті дерева – 33 тис. 704 грн. 40 коп.


Нагадаємо, питання видалення цих дерев вже розглядалося на засіданні міськвиконкому 20 грудня: члени виконкому не надали дозвіл мотивуючи тим, що «Михайлівська і так «камінна», ми отримаємо негатив людей». Проект рішення про видалення зелених насаджень є порядку денному чергового засідання міськвиконкому, яке відбудеться 21 лютого.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію будівлі колишнього ресторану «Смоленськ» під об’єкт громадського призначення проводить ТОВ «Житомирпродторг». Декларація про початок будівельних робіт була видана 20 лютого 2017 року, реконструкцію планують завершити до кінця 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком дерево "Смоленськ" вирубка  
Матеріали по темі