Події

​​У Бердичеві під час пожежі у багатоквартирному будинку загинула 69-річна бабуся

18 February 2018, 12:10

Вранці 18 лютого рятувальників повідомили про пожежу у багатоквартирному одноповерховому будинку в Бердичеві.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«18 лютого о 07:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі одноповерхового багатоквартирного житлового будинку в м. Бердичів. Мешканці будинку попрокидалися зранку від їдкого запаху диму, про що й сповістили рятувальників. По прибуттю чергового караулу вогнеборців було встановлено, що з однієї із квартир йде густий дим. Через сильне задимлення їм довелося застосовувати апарати на стиснутому повітрі. Провівши розвідку всередині оселі, вони з’ясували, що осередок займання знаходиться в одній із кімнат – горіла підлога біля печі. А в суміжній кімнаті вогнеборці виявили на ліжку бездиханне тіло 69-річної власниці помешкання», – зазначається у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 08:10 пожежу локалізовано, а о 09:12 ліквідовано. Вогнем знищено окремі речі домашнього вжитку та пошкоджено підлогу в кімнаті.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. До ліквідації надзвичайної події залучалось 6 чоловік особового складу та 1 пожежний автомобіль», – повідомили у відомстві.

Нагадаємо, впродовж доби 17 лютого рятувальники гасили пожежі у Коростенському та Баранівському районах.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня у селищі Чоповичі Житомирської області в пожежі загинула літня жінка – не змогла самотужки вибратися з хати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Бердичів 
Матеріали по темі