Події

На трасі мікроавтобус наїхав на двох житомирян, один з чоловіків у травматології

19 February 2018, 11:34

17 лютого близько 21.45 на автодорозі сполученням Черняхів-Головино в Житомирській області сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали двоє чоловіків.

Про це 19 лютого Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що двоє жителів м. Житомира, віком 31 та 27 років, знаходились на проїжджій частині дороги в смт Головино, коли на них вчинив наїзд автомобіль. Водій транспортного засобу з місця події зник», - інформує поліція.

Чоловіків було доставлено до місцевої лікарні, де діагностовано травми різного ступеню тяжкості та надано медичну допомогу. Згодом молодшого з чоловіків госпіталізовали до травматологічного відділення у м. Житомирі, - зазначає поліція.

«У ході проведених заходів працівники поліції встановили автомобіль Volkswagen T4, що побував у вказаному ДТП, та його водія, 48-річного жителя Коростишівського району. Транспортний засіб з характерними механічними пошкодженнями правоохоронці вилучили. Триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомляє відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого в Романові Житомирської області автомобіль збив велосипедиста і втік, розшукати учасника ДТП допоміг перехожий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія травма пішохід  
Матеріали по темі