Влада

​У Житомирській області прогнозують хуртовини, сильний сніг та попереджають про обмеження руху вантажівок

28 February 2018, 17:09

1 березня в Житомирській області очікується ускладнення погодних умов: снігопади, хуртовини і ожеледиця.

Про це 28 лютого попереджає прес-служба САД у Житомирській області з посиланням на обласний гідрометцентр.

«Інформуємо, що 1 березня на території Житомирської області очікуються складні погодні умови: сніг, вранці та в першій половині дня у Житомирі та східній половині області сильний сніг, на дорогах ожеледиця. Посилення північного вітру до 9-14 м/с , місцями по області хуртовини», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням Служби автодоріг, 28 лютого та 1 березня буде обмежений в’їзд до столиці великовагового транспорту: 28 лютого з 17 до 22 години, 1 березня - з 5 до 10 ранку. Водії закликають коригувати свій маршрут і користуватися місцями відстою.

Нагадаємо, 27 лютого в Житомирській області випало близько 20 см снігу, водіїв закликали та без нагальної потреби не користуватися автотранспортом та встановити на колеса протиожеледні ланцюги. Також 27 лютого двоє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженнями, а рятувальникам довелося відбуксирувати з дороги «швидку», рейсовий автобус та легковик.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 28 лютого в Житомирській області вантажівка врізалася в паркан, водія госпіталізували з забоєм попереку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снігопад хуртовина Служба автодоріг  
Матеріали по темі