Влада

Гундич зустрівся з представниками китайської компанії, яка в квітні почне реконструкцію Північного обходу Житомира

3 March 2018, 13:15

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич зустрівся із представниками китайської компанії Sinohydro, які виграли тендер на суму 42 млн євро на будівництво Північного обходу.

Зустріч пройшла у суботу, 3 березня 2018 року – повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«В моїй особі ви завжди знайдете підтримку. Я зацікавлений в тому, аби та робота, яку 7 років обіцяли зробити – була зроблена за 2 роки. З усіма дозвільними документами на нашому рівні ми допоможемо, якщо це буде не наш рівень – звертатимемося вище. Крім цього, в наших інтересах, щоб ви зареєстрували підприємство у нас в області. Тоді податки будуть надходити у місцевий бюджет», – сказав Ігор Гундич.

Також він додав, що такі зустрічі мають проходити систематично, аби одразу вирішувати проблемні питання, які можуть виникати.

За словами представників Sinohydro, роботи вони планують розпочати на початку квітня.

Об’їзна дорога буде розширена із двох до чотирьох смуг. Дорожнє полотно буде бетонним.

Проектом на 22,3 кілометрах дороги М-06/Е40 Київ–Чоп передбачено: доведення дороги до І-Б технічної категорії; будівництво та реконструкцію 4 транспортних розв’язок в різних рівнях; реконструкцію 3 існуючих шляхопроводів через залізницю; реконструкцію існуючого мосту через р. Кам’янка; будівництво 2 пішохідних мостів; влаштування освітлення та сучасних засобів з організації безпеки руху.

Після реконструкції дорога матиме чотири смуги руху з проїзною частиною 2х7,5м.

Нагадаємо, 4 січня в приміщенні Служби автомобільних доріг у Житомирській області відбулась перша робоча зустріч керівництва САД з представниками китайської компанії, яка проводитиме реконструкцію північної об’їзної Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2017 року Держагентство автодоріг підписало контракт з китайською компанією Sinohydro Corporation Limited (КНР) – Mr. Xu Fei щодо реконструкції житомирської об’їзної по трасі М-06 Київ – Чоп. Контракт уклали в рамках проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва (Пан’європейські коридори)». Проект фінансується за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога реконструкція ремонт Гундич ОДА  
Матеріали по темі