Влада

​Житомирянка через управління Держпродспоживслужби домоглася гарантійного ремонту телевізора за 20 тис. грн

6 March 2018, 10:01

Жителька Житомира, яка забажала відремонтувати придбаний за 20 тис. грн телевізор Samsung за гарантією, не змогла це зробити без втручання захисників прав споживачів.

Як розповіло 5 березня на своєму сайті головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, до спеціалістів установи звернулась житомирянка, якій було відмовлено у проведенні гарантійного ремонту телевізора Samsung вартістю понад 20 тис. грн.

«Спеціалісти управління захисту споживачів в ході опрацювання звернення споживачу надали практичну допомогу відповідно до вимог Закону України «Про захист прав споживачів». В результаті проведеної роботи суб’єктом господарювання вимоги споживача задоволені повністю проведено безоплатний гарантійний ремонт. Згодом споживач залишила письмову подяку спеціалісту управління захисту споживачів ГУ ДПСС в Житомирській області за оперативне сприяння у вирішенні її проблеми», - інформує сайт.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року Держпродспоживслужба допомогла жительці Житомирського району «відвоювати» кошти у сервісного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба перевірка телевізор  
Матеріали по темі