Влада

За місяць у двох районах Житомирської області планують відкрити перші поліцейські офіси

15 March 2018, 13:28

15 березня в головному управлінні Нацполіції Житомирщини відбулася розширена нарада превентивного блоку поліції за участі керівництва ГУНП, окремих селищних голів та регіонального координатора міжнародної організації ПРООН. Йшлося про найближчі перспективи у роботі поліції превенції у сільській місцевості, підтримку ініціатив з безпеки місцевих громад і поліпшення технічного оснащення дільничних офіцерів.

Про це пише сайт ГУНП у Житомирській області.

Відкрив нараду заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогр, який розповів про мету та очікувані результати від створення в ОТГ поліцейських станцій.

«По суті, поліцейська станція – це своєрідний офіс поліцейського для роботи з громадянами у денний час доби. У цьому приміщенні перебуватимуть безпосередньо дільничні офіцери, закріплені за територією обслуговування, поліцейські ювенальної превенції, які працюватимуть з місцевою молоддю за окремим графіком, і працівники секторів реагування патрульної поліції. Ми уже провели певну роботу і нині вона триває ще за окремими напрямками з депутатським корпусом обласної ради, з головами об’єднаних територіальних громад, селищними головами щодо підготовки та відкриття таких станцій. Тож уже у березні-квітні ми плануємо відкрити перші поліцейські офіси у Житомирському та Хорошівському районах», - прокоментував він.

Також Артем Лисогор відзначив тісну співпрацю і підтримку міжнародної організації ПРООН у втіленні позитивних ініціатив поліції.

Нагадаємо, у коментарі Житомир.info керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що в нашому регіоні до кінця 2018 року планують створити 20 поліцейських станцій.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня сайт Програми розвитку ООН в Україні поінформував про результати опитування жителів Житомирської області щодо безпеки і правосуддя. Люди вважають, що дрібні крадіжки, за якими слідує пограбування – найпоширеніші види злочину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лисогор ПРООН поліцейські станції  
Матеріали по темі