Влада

Зразки асфальту, які відбирали у Житомирі після капремонту доріг, пройшли експертизу, – Оніщенко

16 March 2018, 10:24

Зразки житомирського асфальту, які комунальники відбирали після капітального ремонту доріг у місті, отримали позитивні висновки від київської фірми.

Про це у коментарі Житомир.info 16 березня розповів в.о. начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко.

«Виділені були кошти, 100 тисяч гривень. І за ці кошти київська фірма зробила дослідження. Результати нормальні. Цього року також братимуться проби асфальту та буде робитися експертиза – це прописано в договорі на роботи», - сказав Андрій Оніщенко.

Нагадаємо, 31 жовтня 2017 року в.о. начальника управління житлового господарства розповідав, що до кінця року планується укласти договори, виділити кошти та відправити проби асфальту на дослідження в Київ.

Як повідомляв Житомир.info, одна «вирубка» асфальту для експертизи коштує 5 тис. грн, зараз треба заплатити за 19 таких «вирубок».

19 вересня 2017 року в Житомирі на 5 об’єктах комісія відібрала зразки асфальтного покриття. Також 11 жовтня відбулось друге виїзне засідання комісії, під час якого було здійснено відбір зразків на об’єктах капітального ремонту асфальтобетонного покриття прибудинкових територій та проїздів житлових будинків. Відбір зразків асфальтобетонного покриття було здійснено на 7 об’єктах за адресами: вул. Селецька, 13; вул. Вітрука, 47; вул. Вітрука, 32; вул. Вітрука, 27; вул. Селецька, 19; вул. Кибальчича, 14-А та вул. Кібальчича, 20. На всіх об’єктах фактична товщина зрізів перевищує проектну (50 мм).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Оніщенко асфальт експертиза  
Матеріали по темі