Влада

​Житомирська ОДА збирається витратити більше 4 млн грн на оздоровлення дітей-пільговиків

19 March 2018, 11:42

На оздоровлення дітей пільгових категорій з Житомирської області у 2018 році збираються витратити більше 4 мільйонів гривень.

Відкриті торги із закупівлі послуг дитячих таборів управління сім"ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації оголосило на початку березня 2018 року. Орієнтовна вартість послуг для 600 дітей становить 4 млн 56 тисяч гривень, або 6760 гривень за одну путівку.

Умови тендеру такі, що починаючи з квітня й до листопада 2018 року дитячий табір має приймати по 100 дітей, термін перебування дітей для одного заїзду повинен становити 21 день.

Головним критерієм вибору переможця є ціна, іншими вирішальними умовами є надання дітям медичних процедур (за призначенням лікаря) та наявність басейну на території закладу.

Так, переможець торгів зобов’язаний забезпечувати відпочивальників п‘ятиразовим харчуванням, вартість харчування на 1 дитину на добу має становити не менше 80 гривень.

Аукціон запланований на 28 березня 2018 року.

Нагадаємо, у 2017 році в Житомирській області працювали 14 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Які категорії дітей мають право на безкоштовні путівки, придбані за рахунок обласного бюджету, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році три дитячі табори Житомирської області посіли призові місця всеукраїнському конкурсі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оздоровлення табір путівка  
Матеріали по темі