Економіка

​Питання оздоровлення житомирських дітей виконком зняв на доопрацювання: є зауваження до черговості видачі путівок

21 March 2018, 11:21

Затвердження рішення про відпочинок та оздоровлення житомирських дітей у 2018 році відклали.

Таке рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 21 березня.

Під час обговорення проекту рішення начальник управління у справах, сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук повідомила, що цього року в житомирському таборі «Супутник» буде 5 змін по 16 днів, і це дасть можливість оздоровити більше дітей.

«Цього року ми переходимо на 5 змін по 16 днів, а не 4 по 24 дня. За рахунок цього ми плануємо оздоровити 1125 дітей, а не 900, як минулого року. Також цього року вперше у нас є можливість 50 платних путівок», - наголосила Ірина Ковальчук.

Член виконкому Руслан Годований допитувався про порядок черговості видачі путівок, чи пов’язане це з надходженням заяв і чи враховують тих, хто раніше не оздоровлювався.

«Зняти на доопрацювання, хай до 4 квітня опрацюють черговість, розробити зрозумілу схему, тому що є 20 тисяч дітей. Не може тут бути жива черга. Друге – звернутися від виконкому до голови облдержадміністрації і провести робочу нараду, щоб путівки передавалися в міську раду, бо там вони видають як хочуть», - зауважив Руслан Годований.

Врешті, члени виконкому проголосували за те, щоб питання оздоровлення дітей зняти на доопрацювання.

Як повідомляв Житомир.info, на оздоровлення дітей пільгових категорій з Житомирської області у 2018 році збираються витратити більше 4 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оздоровлення путівка  
Матеріали по темі