Влада

​Гундич заявив, що в Житомирській області одні з найнижчих тарифів у приміському транспорті

22 March 2018, 10:17

У Житомирській області тарифи на перевезення у приміському транспорті є одними з найнижчих в Україні.

Про це 21 березня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на телеефір голови ОДА Ігоря Гундича.

«Коли ми промоніторили тарифи на перевезення в Україні, то виявилось, що у нас в області одні з найнижчих. Навіть на той момент, коли перевізники їх підняли. Після того, як моїм вольовим рішенням ми тарифи знизили, вартість їх складає 50, 55 і максимум 60 копійок за 1 кілометр. Тоді як ціни в інших областях країни становлять 70 та 80 копійок за км. Тому з впевненістю стверджую, що ми робимо все для того, щоб тарифи на Житомирщині були найнижчими», – зазначив Ігор Гундич.

Нагадаємо, 15 січня 2018 люди з приміських сіл прийшли до губернатора, щоб поскаржитися на підвищення вартості проїзду до Житомира. 27 січня жителі 5 сіл Житомирського району перекрили трасу.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2018 року Ігор Гундич запропонував приміським перевізникам підвищити тарифи не більше, ніж +15% до тарифу 2017 року. 1 лютого 2018 посадовці ОДА перевірили, чи дослухались перевізники до рекомендацій голови ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тариф перевізник Гундич  
Матеріали по темі