Влада

Житомирського соратника нардепа Вадима Кривенка звільнили з посади заступника директора ДК «Укрторф»

22 March 2018, 11:09

Артура Мінаєва звільнили з посади першого заступника директора державного концерну «Укрторф».

Розпорядження про звільнення прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 21 березня.

«Звільнити Мінаєва Артура Євгенійовича з посади першого заступника генерального директора Державного концерну «Укрторф» за угодою сторін (пункт 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України)», - йдеться в документі.

Удекларації Мінаєва за 2017 рік зазначається, що він отримав 140 тис. 866 грн зарплати в ДК «Укрторф» та 10 тис. 340 грн від ДП «Житомирторф» - заборгованість із заробітної плати, нарахована за попередні роки.

У Артура Мінаєва є кілька спільних підприємств з народним депутатом Вадимом Кривенком (фракція Народного фронту). Вони обидва були депутатами Житомирської обласної ради 6 скликання від ВО «Батьківщина»: Вадим Кривенко був депутатом з 2010 року і до обрання в 2014 році по партійному списку Народного фронту до Верховної Ради, а Артур Мінаєв став депутатом обласної ради наприкінці 2012 року. До речі, Мінаєв теж балотувався в 2014 році до Верховної Ради по списку Народного фронту, на той час він був радником генерального директора державного концерну «Укрторф» та, як і Кривенко, проживав в селі Царівка Коростишівського району. Зараз місце проживання Мінаєва - Київ.

Першим заступником генерального директора ДК «Укрторф» Артура Мінаєва призначив лідер Народного фронту, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк 17 вересня 2014 року.

На місцевих виборах 2015 року Мінаєв балотувався до Житомирської обласної ради від партії УКРОП. Від цієї ж політсили депутатом облради став Андрій Озерчук – генеральний директор державного концерту «Укрторф».

Як повідомляв Житомир.info, під час презентації створеного Юлією Тимошенко в квітні 2014 року Національного руху опору Артір Мінаєв представлявся полковником запасу ГУР МО України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрторф Мінаєв КМУ  
Матеріали по темі