Влада

Голова Житомирської ОДА збільшив склад координаційної ради, яка має сприяти розвитку громадянського суспільства

22 March 2018, 13:09

Голова Житомирської облдержадміністрації ввів до складу Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства ще чотирьох людей.

Відповідне розпорядження Гундич підписав 16 березня.

Нові члени координаційної ради: Геннадій Краснобокий, Саргіс Мартиросян, Дмитро Нужда та Ірина Шевцова.

У документі є посилання на попередні розпорядження, які стосуються зміни складу координаційної ради, але зміни вносилися лише одним розпорядженням – №322 від 16.08.2017. Тоді зі складу ради вивели звільненого директора фіндепартаменту Ганну Ємченко та ввели заступника директора департаменту – начальника управління фінансів виробничої та невиробничої сфери департаменту фінансів обласної державної адміністрації Турського Вадима Валентиновича і двох депутатів обласної ради – Григоровича Миколу Станіславовича (ВО «Батьківщина») та Романського Ігоря Васильовича (Радикальна партія Олега Ляшка).



Нагадаємо, перше в 2018 році засідання координаційної ради відбулося 20 лютого: було вирішено з 1 березня оголосити початок грантового конкурсу для громадських організацій.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2017 роу Ігор Гундич своїм розпорядженням затвердив склад координаційної ради при Житомирській ОДА - 33 особи. Під час представлення членів координаційної ради в червні цього ж року в оприлюденному складі було вже 35 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження координаційна рада  
Матеріали по темі