Влада

Колишній заступник мера Житомира тепер радник мера Новограда-Волинського з екологічних питань

23 March 2018, 12:19

Колишній заступник мера Житомира Микола Боровець зараз – радник мера райцентру Новоград-Волинський.

Про нараду мера Віктора Весельського зі своїми радниками повідомила прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

«Очільник міста Віктор Весельський 22 березня 2018 року провів нараду з радниками міського голови: з питань взаємодії з політичними партіями, громадськими та релігійними організаціями Віктором Бусленком; з питань культури Миколою Мартинюком; з екологічних питань Миколою Боровцем; з питань соціальної політики Миколою Приймаком. Обговорення нагальних завдань розпочав радник міського голови Микола Петрович Боровець, який підняв питання будівництва підпірної гідротехнічної споруди з проведенням протиповіневих заходів, з поліпшенням гідрологічногорежиму та санітарного стану річку Случ на місці зруйнованого мосту в районі колишнього військового шпиталю. Мета з якою планується будівництво дамби – підняття рівня річки орієнтовно на 3 м в межах міста. Радник з екологічних питань має намір уважно вивчити документи (з метою дослідження можливості встановлення міні ГЕС після закінчення будівництва дамби)», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Микола Боровець був заступником мера Житомира Володимира Дебоя, він відповідав за роботу житлово-комунального господарства міста. На посаду заступника мера Житомира його затвердили на сесії міської ради 18 листопада 2010 року, в березні 2013 року Микола Боровець написав заяву на звільнення і був звільнений рішенням сесії міської ради від 14 квітня цього ж року.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2015 року Микола Боровець був одним з шести кандидатів на посаду мера Новограда-Волинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський радник Боровець  
Матеріали по темі