Події

У Житомирській області до лікарні з обмороженням госпіталізували жінку, яку лежачу в полі побачив дільничний

26 March 2018, 14:32

До лікарні у Житомирській області 25 березня госпіталізували жінку з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок.

Про це 26 березня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«25 березня до Лугинської районної лікарні з відмороженням госпіталізовано 53-річну мешканку села Великий Дивлин. Жінку лежачу в полі випадково побачив дільничний інспектор та викликав місцевого медика. Постраждалу, з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок І-ІІ ст., було доставлено до реанімаційного відділення лікарні. До речі, з початку нинішнього року від переохолодження організму померло 5 людей та постраждало вже більше 30 наших земляків. За прогнозами синоптиків у наступні дні утримуватиметься переважно морозна погода, тому управління цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає громадян бути обережними, одягатися тепло і відповідно до погоди», - наголосив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня до реанімаційного відділення Коростенської районної лікарні з обмороженням 1,2 ступеня пальців рук та ніг, госпіталізовано мешканця району. Перехожі виявили чоловіка посеред поля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лугинський район обмороження ОДА Мінчук  
Матеріали по темі