Події

​У Житомирській області судитимуть депутата, який наїхав на людину і не зупинився

27 March 2018, 13:52

Прокурор Житомирської області Любомир Війтович повідомив депутата сільської ради про підозру в залишенні потерпілого в небезпеці.

Про це 27 березня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратура області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом залишення депутатом сільської ради у небезпечному для життя стані потерпілого, що відбулося у смт. Ємільчине Житомирської області. За результатами проведеного досудового розслідування у понеділок, 26 березня 2018 року, прокурором Житомирської області Любомиром Війтовичем депутату Руднє-Іванівської сільської ради Ємільчинського району повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 135 (залишення особи у небезпечному для життя стані) КК України. Депутат підозрюється у тому, що у листопаді минулого року у вечірній час, керуючи автомобілем у смт. Ємільчине, здійснив наїзд на лежачого пішохода. Однак, з метою приховання такого факту, поїхав з місця події, залишивши потерпілого у небезпечному для життя стані. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події», - поінформувала прокуратура.

Триває досудове розслідування, яке проводить головне управління Нацполіції в області. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до 2 років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв Житомир.info, 11 листопада 2017 року у смт Ємільчине під колесами автомобіля загинув 46-річний місцевий житель. Водія-винуватця та автівку розшукали майже зразу, поліція просила відгукнутися можливих свідків для з’ясування всіх обставин.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія пішохід прокурор  
Матеріали по темі