Події

Поблизу Житомира на річці Тетерів екологи виявили незаконні знаряддя лову та бобра, який потрапив у капкан

30 March 2018, 09:15

В районі с. Дениші Житомирського району 29 березня екологи спільно з рибоохоронним патрулем проводили рейд та виявили декілька заборонених знарядь лову.

Про це інформує прес-служба Держекоінспекції у Житомирській області.

«29 березня 2018 року працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з працівниками Житомирського рибоохоронного патруля було проведено спільний рейдовий захід на річці Тетерів в районі с. Дениші Житомирського району. Під час рейду було виявлено два незаконних знаряддя лову «ятір» та три «заборчика». Також на березі річки було виявлено бобра, який поводив себе не природно. В ході детальнішого обстеження було встановлено, що тварина потрапила до незаконного знаряддя лову – капкану і самостійно не могла з нього вибратись. Професійними діями працівників Державної екологічної інспекції та Житомирського рибоохоронного патруля було звільнено тварину з полону та переконавшись, що вона не травмована – випущено до річки Тетерів», - йдеться у повідомленні.

Державна екологічна інспекція у Житомирській області звертається до небайдужих громадян з проханням, в разі виявлення фактів незаконноговилову водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову повідомляти на телефони «Гарячої лінії» за номерами: 067-410-27-88 та (0412)46-49-54.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року екологи Житомирської області притягнули до відповідальності студента-браконьєра, який похизувався фотографією вбитих бобрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дениші Тетерів екологи бобер  
Матеріали по темі