Події

У Малині в гральному закладі стався вибух, поліція з’ясовує обставини

1 April 2018, 10:18

1 квітня уночі в одному із нічних закладів Малина стався вибух. Ніхто з людей не постраждав. Поліцією розпочато кримінальне провадження та проводяться заходи для встановлення причетної особи.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про подію до поліції надійшло близько 5.00. За вказаною адресою прибули слідчо-оперативні групи Малинського відділення поліції та головного управління Нацполіції в області, експерти вибухотехнічної служби ГУНП та інші підрозділи, які розпочали першочергові дії по з'ясуванню обставин. Так, попередньо встановлено, що у приміщенні грального закладу невідома особа залишила у коридорі предмет, що близько 4.30 вибухнув. У цей час в одній з кімнат знаходилось 4 людей, ніхто з них не постраждав. За попередніми висновками вибухотехніків, у приміщенні могла спрацювати граната РГД-5. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація - ч.4 статті 296(Хуліганство) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня в Олевську прокуратура спільно з правоохоронцями викрила гральний бізнес та вилучила комп’ютерну техніку і гральні автомати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин гральний заклад поліція вибух  
Матеріали по темі