Влада

На освітлення вулиць у селах Житомирської області буде спрямовано більше 19 млн грн, – Гундич

5 April 2018, 16:33

Житомирщина першою серед областей України стартує із сучасним проектом освітлення вулиць у сільській місцевості.

Про це зазначає голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, – пише прес-служба облдержадміністрації.

«Житомирщина розпочинає масштабний проект – освітлення вулиць у селах. Сучасними і енергоефективними лед-світильниками. Спрямовуємо на це 19,5 млн грн. Зі світлом у цьому році будуть перші 50-70 сіл. Приємно, що ми знову перші стартуємо із сучасним проектом, який буде поширено на всю Україну», – зазначив Ігор Гундич.

5 квітня під час урядової наради з питань децентралізації місцеві керівники отримали доручення від Президента України: «У нас не має бути сіл, де б центральна вулиця залишалася без світла».

За ініціативи голови ОДА, в обласному бюджеті передбачені кошти на проект «Засвітимо Житомирщину». Загальна вартість проекту зі співфінансуванням з ДФРР та місцевих бюджетів складає близько 19,5 млн грн. Планується, що у 2018 році з новим освітленням буде близько 150 км вулиць.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич розповідав про те, що на проект передбачаємо 10 млн грн, але він буде спільний, де братимуть участь і обласна рада, і органи місцевого самоврядування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич село освітлення  
Матеріали по темі