Влада

Гундич обіцяє до кінця року освітити 150 км в населених пунктах Житомирської області, а за 5 років – всі села

28 February 2018, 11:59

У 2018 році з ініціативи голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича стартує проект «Засвітимо Житомирщину», в рамках якої планується встановити освітлення у всіх населених пунктах області.

Про це 28 лютого повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Ми зареєстрували у Державному фонді регіонального розвитку проект "Засвітимо Житомирщину". Коли я подивися, скільки населених пунктів у нас без освітлення, то був здивований. На цей проект передбачаємо 10 млн грн, але він буде спільний, де братимуть участь і обласна рада, і органи місцевого самоврядування. Спробуємо залучити і бізнес, який нам дасть у розстрочку ліхтарі, бо це найдорожча складова. Таким чином розпочнемо гарний проект, який дасть можливість за 5 років зробити так, щоб на території області не було жодного неосвітленого села», – сказав Ігор Гундич під час річного звіту 26 лютого.

За даними ОДА, вже в 2018 році планується встановити ліхтарі в нині неосвітлених населених пунктах Житомирської області загальною протяжністю 150 км.

Нагадаємо, звітну прес-конференцію за підсумками 2017 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич провів на найбільшому в Європі насіннєвому заводі в Попільнянському районі Житомирської області.

Під час річного звіту голова ОДА розповів про свій страх стати «чинушею», презентував «Дерево добрих справ», розповів про 1,5 мільярда гривень на капітальний і поточний ремонти доріг області та пообіцяв 5,3 млн грн на «ідеї та фантазії» сільських кооперативів, які вироблятимуть молоко, вирощуватимуть малину, цибулю, часник та інші сільськогосподарські культури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич звіт освітлення ліхтар  
Матеріали по темі