Влада

​У Службі автодоріг Житомирської області підраховують збитки після візиту «активістів»

6 April 2018, 13:44

У Службі автомобільних доріг Житомирської області прокоментували візит «громадських активістів» 4 квітня цього року. Того дня до приміщення на вулиці Покровській у Житомирі прийшли кілька людей, які почали вимагати від працівників повернути гроші, які дорожники нібито поцупили. За словами першого заступника начальника Служби, розмова велась на підвищених тонах.

«Вони ніяк не представлялись, вони просто зібрались біля центрального входу в приміщення і почали «рвати» двері. Почали вискакувати, вигукувати, обписувати з балончиків фарбою стіни приміщення. Вимагали якісь кошти, незрозуміло які. Почали викрикувати, мовляв, віддайте нам гроші. Вимагали якісь кошти з зарплати кожного працівника. Я був просто шокований, бо незрозуміло, хто це, що це, для чого це. Запитували: «Хто краде наші гроші? Ви їх крадете». У нас грошей тут нема взагалі, ми державна установа», - розповідає перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Житомирській області Сергій Заїка.



По собі активісти залишили розмальовані стіни і понівечені вхідні двері. Однак, у скільки Службі обійшлось спілкування із непроханими гостями, поки не порахували.

«Я не можу сказати точну суму, бо у нас усе стоїть на балансі в бухгалтерії. Вони зараз підрахують. Ми все обладнання закуповували та встановлювали в комплексі, займалась цим відома охоронна фірма. Вона ж усе обслуговує та ремонтує. Тільки після того, як вони зроблять огляд, вони виставлять нам якийсь рахунок, і тільки тоді ми будемо бачити точну цифру», - каже Сергій Заїка.

У Службі запевняють: готові до співпраці із громадськістю, але закликають співпрацювати цивілізовано.

«Ми в цьому зацікавлені, для того ми все і висвітлюємо у себе на сайті: які об’єкти будуть робитись в нас в області, на яких дорогах з конкретними прив’язками, які суми фінансування на них виділені. Звичайно, хотілось би, щоб громадськість у цьому брала участь. Підрядники, коли виходять на об’єкт, то зовсім непогано буде, якщо громадські організації будуть наглядати за виконанням робіт. Не в такому, звичайно, форматі, але це дуже важливо»,- каже перший заступник начальника Служби.

Нагадаємо, 4 квітня 2018 Служба автодоріг повідомила про напад на адмінприміщення у Житомирі.

Так про це писав у своєму Facebook один з учасників акції

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня цього року начальник Служби автомобільних доріг в Житомирській області Геннадій Савченко проводив прес-конференцію, де розповідав про плани роботи на 2018 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД напад автодор  
Матеріали по темі