Влада

Колишнього першого заступника голови Житомирської ОДА рекомендують звільнити з посади держсекретаря Мінекології

6 April 2018, 15:44

Комісія з питань вищого корпусу державної служби рекомендує Кабінету міністрів звільнити Геннадія Дмитренка з посади державного секретаря Міністерства екології та природних ресурсів.

Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні 28 березня.

«За результатами розгляду дисциплінарної справи, за вчинення дисциплінарного проступку передбаченого пунктом 1 частини другої статті 65 Закону України «Про державну службу» (порушення Присяги державного службовця), внести Кабінету Міністрів України пропозицію застосувати до державного секретаря Міністерства екології та природних ресурсів Дмитренка Геннадія Васильовича дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади державної служби», - зазначається у протоколі комісії.

Цю пропозицію одноголосно підтримали всі 9 присутніх членів комісії.


За місяць до цього, 28 лютого, розпорядженням Кабміну Дмитренко був відсторонений від виконання повноважень за посадою державного секретаря Міністерства екології та природних ресурсів України «на час здійснення дисциплінарного провадження».

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2014 року тодішній голова Житомирської ОДА Сидір Кізін призначив Дмитренка своїм першим заступником, 15 грудня 2016 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич звільнив Геннадія Дмитренка з посади першого заступника «за переведенням для подальшої роботи в центральному апараті Державної фіскальної служби України». 18 січня 2017 року Кабмін призначив Дмитренка державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів.

Про нерухомість Геннадія Дмитренка та його родинний герб читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дмитренко держсекретар Мінекології держслужба  
Матеріали по темі