Влада

Уряд призначив держсекретарем Мінекології колишнього першого заступника голови Житомирської ОДА

20 January 2017, 09:11

Кабінет Міністрів України призначив колишнього першого заступника голови Житомирської ОДА Геннадія Дмитренка державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів.

Відповідне розпорядження від 18 січня 2017 р. № 25-р опубліковане на Урядовому порталі.

«Призначити Дмитренка Геннадія Васильовича державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на три місяці», – йдеться у документі.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови Житомирської ОДА став переможцем конкурсу на посаду держсекретаря Мінекології

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2016 року колишній перший заступник губернатора Житомирської області перейшов на роботу в ДФС. 9 листопада у коментарі Житомир.info голова ОДА сказав, що Геннадій Дмитренко не написав заяву на звільнення, бо після відпустки пішов на лікарняний. Після призначення Ігоря Гундича головою Житомирської облдержадміністрації обидва його заступники – Ярослав Лагута і Геннадій Дмитренко, за законом, повинні були написати заяви про припинення повноважень. Станом на 9 листопада таку заяву написав лише Лагута. Дмитренко ж спершу перебував у майже тримісячній відпустці, після якої відразу пішов на лікарняний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі