Події

За добу рятувальники Житомирської області 20 разів виїжджали на гасіння пожеж

10 April 2018, 13:33

Впродовж минулої доби, 9 квітня, на території області сталося 20 пожеж. Палали житлові будинки, господарчі споруди, суха трава та сміття.

Про це інформує головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«У місті Коростені на вулиці Маяковського виникла пожежа в однокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час пожежі травмовано власника помешкання, 1977 року народження, якого з отруєнням чадним газом госпіталізовано до центральної районної лікарні. На цій же вулиці палала ще одна із квартир п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено домашні речі в кімнаті, а на вулиці Південній вогонь спопелив господарську будівлю. Вогонь знищив також господарську споруду на території Давидівського дачного масиву, що у Житомирському районі. Згоріли стіни житлового будинку в селі Ставки Хорошівського району, а в селі Купище Коростенського району горіла літня кухня. Вогонь знищив покрівлю будівлі», - інформує головний спеціаліст.

«Крім того, сталося загорання сміття в Андрушівці, Бердичеві, Олевську, Чуднові, у селі Діброва, Озеряни Олевського та Потаповичі Овруцького районів. Загалом вигоріло сміття на площі 1670 м2. До того ж, виникло загорання сухотрав'я в селах Видумка Пулинського Вереси та Рудня Пошта Житомирського районів. Вигоріло загалом 4,5 га трави», - зазначив Микола Мінчук.

Також у довідці ДСНС про основні надзвичайні ситуації станом на 8 годин 10 квітня 2018 року зазначається, що за минулу добу на території Житомирської області сталися 22 пожежі.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня житель Баранівського району Житомирської області залишився без домівки і господарства через пожежу, яку влаштував сам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Мінчук ОДА пожежа  
Матеріали по темі