Влада

​Депутати не підтримали договір фінансового лізингу, який дозволяє отримати автобуси для Житомирського ТТУ

12 April 2018, 15:41

Депутати не підтримали проект рішення про затвердження договору фінансового лізингу, який дозволяє закупити нові автобуси для комунального підприємства «Житомирське трамвай-тролейбусне управління».

Питання розглядалося наприкінці чергової сесії міської ради 12 квітня.

«Термін дії договору – 13 місяців, відсоткова ставка – 17,9% річних. В цілому сума по договору за 17 одиниць автобусів складає 53,5 млн грн», - поінформував заступник мера Дмитро Ткачук.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в міській раді Любов Цимбалюк запропонувала зібрати 13 квітня комісію, обговорити умови договору, а потім зібрати сесію і проголосувати.

«Всі умови договору відповідають тим, які розіслали депутатам для ознайомлення», - нагадав заступник мера.

Врешті, мер Сергій Сухомлин поставив проект рішення на голосування «за основу», але голосів не вистачило: «за» проголосували лише 20 з 28 присутніх депутатів (всього депутатів 42), зокрема, не підтримали проект представники фракцій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Після цього мер оголосив 10-хвилинну перерву.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 64 мільйони гривень на придбання автобусів для Житомирського ТТУ виділили депутати міської ради під час позачергової сесії 25 січня 2018 року. Також депутати дали дозвіл на закупівлю рухомого складу в лізинг. Передбачалося, що нові автобуси для Житомирського ТТУ можуть з’явитися вже навесні 2018 року. В лютому мер їздив на Мінський автомобільний завод, у якого Житомир планує закупити у лізинг 40 автобусів «МАЗ-206» для ТТУ.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сесія лізинг ТТУ автобус  
Матеріали по темі