Влада

Новий директор житомирських парків ще й попрацювати не встиг, а йому вже «продовжили» контракт

13 April 2018, 17:15

Новопризначеному директор комунального підприємства «Парк» Ігорю Леонченку мер Житомира Сергій Сухомлин «продовжив» контракт ще на півтора роки.

Розпорядження про внесення змін до свого розпорядження про призначення Леонченка мер підписав 11 квітня.

«Цифри та слова «12 жовтня 2018 року» замінити на цифри та слова «13 квітня 2020 року», - зазначається у документі, який має номер №282.

Нагадаємо, 11 квітня Сергій Сухомлин підписав розпорядження №281, яким призначив Ігоря Леонченка на посаду директора КП «Парк» з контрактом з 12 квітня 2018 року по 12 жовтня 2018 року.


Як повідомляв Житомир.info, декларацію кандидата на посаду директора КП «Парк» Ігор Леонченко оприлюднив 7 квітня. На той час він ще працював директором комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради, але на сесії обласної ради 7 березня цього року депутати не проголосували за продовження контракту з Ігорем Леонченком, як пропонувала депутат від Опозиційного блоку Наталія Рибак. Дружина, Наталія Леонченко, очолює фракцію Опозиційного блоку в Житомирській міській раді та працює в комунальному закладі «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леонченко парк розпорядження  
Матеріали по темі