Влада

Начальник управління охорони здоров’я розповіла про ситуацію із виплатою зарплат житомирським медикам

30 March 2018, 12:52

30 березня під час прес-конференції щодо приписної кампанії у Житомирі начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова розповіла про ситуацію щодо виплати зарплати медикам.

«По первинній ланці ми забезпечені коштами до 1 липня – це така урядова і державна програма. У нас є недостатність по заробітній платі по вторинній ланці. Це більше 53 млн грн, і практично з травня місяця у нас є незабезпеченість. Тому ми всі працюємо над цим питанням і будемо намагатися його вирішити», - сказала Марія Місюрова.

Нагадаємо, у вересні 2017 року Житомирська міська рада звернулась до суду із позовом до Міністерства фінансів та Міністерства охорони здоров’я щодо медичної субвенції.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2017 року медики приходили до міської ради вимагати зарплату на перекривали дорогу в центрі міста.

26 вересня 2017 року сесія Житомирської міської ради ухвалила рішення, яким виділила на зарплату медикам 13,87 мільйонів гривень: через недостатній обсяг медичної субвенції борги медикам довелося віддавати за рахунок бюджету розвитку Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Місюрова зарплата медики  
Матеріали по темі