Події

У селі Житомирської області семеро рятувальників гасили пожежу в дерев’яному будинку, на печі виявили тіло чоловіка

16 April 2018, 12:11

16 квітня о 00:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Ковалі Коростенського району.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«На місце події виїхали вогнеборці 28-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Іршанськ та 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Коростень. Через пізнє виявлення та сповіщення про пожежу, на момент прибуття бійців ДСНС дерев’яна оселя була повністю охоплена вогнем. Сусіди, які й викликали рятувальників, повідомили, що в будинку повинен знаходитися син власниці. О 01:35 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу. На лежаку печі в одній із кімнат вони виявили загиблого 34-річного чоловіка. О 04:10 відбулася ліквідація. На гасіння залучалося 7 вогнеборців та 2 пожежні автомобілі. Причина пожежі, а також усі обставини встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня рятувальники Житомирської області 20 разів виїжджали гасити загорання сухої трави, сміття, а також приборкували вогонь, який «охопив» господарські будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район рятувальники ДСНС пожежа  
Матеріали по темі