Місто

У Житомирі Фонд держмайна здає в оренду приміщення для поліграфічних послуг та магазинчика в університеті

17 April 2018, 11:41

Регіональне відділення Фонду держмайна по Житомирській області здає в оренду ще два приміщення у Житомирі: по вулиці Миколи Сціборського (колишня Яна Гамарника) та на Старому бульварі.

Про це 17 квітня повідомив сайт ФДМУ.

«Житомирське РВ пропонує в оренду приміщення:

- приміщення 76,7 кв. м на 1-му поверсі будівлі: м. Житомир, вул. Сціборського, 6а (для надання поліграфічних послуг);

- частина приміщення 6,0 кв. м вестибюлю навчального корпусу: м. Житомир, Старий бульвар,7, (для організації торгівлі продовольчими товарами)», - йдеться на сайті регіонального відділення.

Крім цих, РВ також пропонує в оренду приміщення для перукарні в Радомишлі та гараж у Новограді-Волинському. Термін прийняття заяв про оренду цих приміщень – по 25 квітня включно.

У газеті «Відомості приватизації» від 11 квітня є детальніша інформація про приміщення у Житомирі.

Так, приміщення на Миколи Сціборського знаходиться в будівлі Головного управління статистики в Житомирській області й належить Держслужбі статистики України. Це нежитлове приміщення на 1 поверсі вартістю 211,4 тис. грн без ПДВ, максимально можливий термін його оренди – 3 роки.

Приміщення на Старому бульварі – це частина будівлі Житомирського національного агроуніверситету, яка належить Міністерству освіти і науки України. Це частина нежитлового приміщення вестибюлю навчального корпусу №2 (А). Вартість цього майна без ПДВ – майже 39 тисяч гривень, його також здають в оренду на 3 роки під торгівлю продовольчими товарами (крім підакцизних).

Нагадаємо, в березні 2018 Фонд держмайна здавав в оренду адмінбудівлю Держаудитслужби по вул. Гагаріна в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року Житомирське відділення Фонду держмайна виставило на продаж недобудовані очисні споруди у Малині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ оренда Фонд держмайна  
Матеріали по темі