Події

​Житель Житомирської області не зміг вибратися з пожежі й згорів живцем у власному будинку

17 April 2018, 12:06

У Малині Житомирської області 50-річний курець поплатився життям через шкідливу звичку: намагався вибратися з задимленої кімнати і не зміг.

Про це 17 квітня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«17 квітня о 04:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в місті Малин. Про це рятувальників сповістила сусідка, яка вранці побачили вогонь, який повністю охопив дах розташованої неподалік оселі», - повідомляє пре-служба УДСНС.

Рятувальники побачили, що горить дах оселі, а всередині спостерігається сильна задимленість. Осередок загоряння знаходився в одній із житлових кімнат – там горіли речі домашнього вжитку на площі 12 кв. м.

«Керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити ще одну одиницю спецтехніки для підвозу води. В одній з кімнат рятувальники виявили тіло 50-річного власника житла без ознак життя. Він знаходився біля вікна. Ймовірно, чоловік намагався вибратися із вогняної пастки, але у нього нічого не вийшло», - констатують рятувальники.

О 05:02 загоряння локалізували, о 06:40 – ліквідували. Працювали 8 пожежних на двох пожежних машинах. За даними рятувальників, попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня під час гасіння пожежі в селі Ковалі Коростенського району рятувальники зняли з печі тіло 34-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДСНС пожежа рятувальник жертва  
Матеріали по темі