Здоров'я

У Житомирі 15 тисяч 400 людей вже підписали декларації з лікарями, - Марія Місюрова

18 April 2018, 14:33

У Житомирі вже 15,4 тисяч людей підписали декларації з сімейними лікарями, терапевтами чи педіатрами.

Про це на засіданні міськвиконкому 18 квітня повідомила начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова.

«На сьогодні підписано 15 тисяч 400 договорів з лікарями первинної ланки. Дуже інтенсивно йде процес. Зараз, практично, у нас комп’ютери забезпечені всі сімейні лікарі на Лесі Українки (поліклініка ЦМЛ №2), повністю всі сімейні лікарі, тільки залишилися на Великій Бердичівській, 32 (поліклініка ЦМЛ №1), але там зараз працюють. Затримка була у зв’язку з тендерною закупівлею комп’ютерів, сьогодні вже поставка повинна бути і у всіх сімейних лікарів будуть вже комп’ютери. Звертаються за підписанням угоди не тільки з міста Житомира, і в суботу звертаються пацієнти. Компанія йде і зараз у нас практично все налагоджене», - розповіла Марія Місюрова.

13 квітня Житомирська облдержадміністрації інформувала, що вже 20 666 жителів області обрали для себе сімейного лікаря, терапевта чи педіатра та підписали з ним декларації.

Про практичний досвід підписання декларації з педіатром дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, з 1 квітня розпочалася приписна кампанія з укладання договорів з лікарями. Житомиряни можуть обрати лікаря на новоствореному сайті КП «Центр первинної медико-саніторної допомоги». Про підписання угод лікарі розповідали у програмі «Тема дня».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком медреформа поліклініка Місюрова  
Матеріали по темі