Місто

Водій «під кайфом» розповів житомирським патрульним байку про походження запчастин, які знайшли у його ВАЗі

19 April 2018, 10:07

Рано вранці 19 квітня патрульні поліцейські зупинили «Жигулі», водій якого розмовляв як наркозалежний, та виявили в автомобілі запчастини незрозумілого походження.

Про це у фейсбук 19 квітня повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомирської області.

«19 квітня, близько 5-ї години, за порушення правил дорожнього руху під час проїзду перехрестя вулиць Гоголівська та Східна патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2107. Під час спілкування з водієм транспортного засобу у патрульних виникла підозра, що останній керує автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Патрульні доставили громадянина до Житомирського обласного наркологічного диспансеру для здачі необхідних аналізів», - йдеться в дописі.

Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили електрообладнання, яке, з пояснень водія, він скуповував по Житомирській області. Щоб розібратися з походженням запчастин, патрулі викликали слідчих поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році 7 екіпажів патрульних шукали по Житомиру викрадену Toyota: на авто «катався» син власника, у якого виявили ознаки наркотичного сп’яніння.

Житомир.info

Фото патрульної поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патруль наркоман наркотик  
Матеріали по темі