Влада

В Житомирській ОДА вирішили ліквідувати управління агропромислового розвитку

19 April 2018, 11:17

Житомирська облдержадміністрація вирішила ліквідувати управління агропромислового розвитку.

Відповідне розпорядження 17 квітня підписав в.о. голови ОДА Ярослав Лагута.

«Припинити юридичну особу шляхом ліквідації – управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації. Передати функції управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації», - зазначається в документі.

Майно ліквідованого агроуправління також передадуть на баланс економічного департаменту.

Нагадаємо, в грудні 2015 року начальником управління агропромислового розвитку призначили Руслана Кирилюка. За минулий рік Кирилюк отримав 364 тис. 234 грн зарплати та задекларував 189 тис. грн готівки.

13 лютого цього року начальник управління агропромислового розвитку став власником автомобіля Suzuki Vitara 2018 р.в., який за 447 тис. 500 грн придбав у ТзОВ «Житомир авто інтернешнл». В цей же час Кирилюк уклав кредитний договір з ПАТ «Креді Агріколь Банк» на суму 182 тис. 562 грн. За 2015 рік начальник управління готівку не декларував, а в декларації за 2016 рік в нього вже було 94 тис. грн готівкових коштів.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня цього року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження, яким змінює назву двох департаментів та одного управління облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження АПК управління Кирилюк  
Матеріали по темі