Місто

​Геннадій Зубко прибув на Житомирський водоканал

21 April 2018, 10:42

Зранку 21 квітня до Житомира прибув Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Свій робочий візит він розпочав з огляду потужностей Житомирського водоканалу, де, як відомо, 21-22 квітня мінятимуть насоси реконструйованої станції другого підйому, через що з вечора 20 квітня в місті відключили воду.

Керівник водоканалу Андрій Нікітін розповів делегації, що зараз в Житомирі трапляється 2-3 пориви на день, тоді як в інших містах, де вже стоять частотні перетворювачі – 1-2 на тиждень.

Після екскурсії по водоканалу Геннадій Зубко резюмував, що у планові ремонтні роботи, через які місту на два дні перекрили воду, вкладаються бюджетні кошти в розмірі 14,7 млн грн, однак це дасть змогу щорічно економити близько 5 млн грн не лише за рахунок економії електроенергії, а й за рахунок зменшення кількості ремонтних робіт та пов’язаних з ними затрат.

Під час прес-підходу міський голова Сергій Сухомлин вибачився перед житомирянами за тимчасові незручності, пов’язані з відключенням води, і подякував працівникам водоканалу, які роблять все можливе, щоб подати воду раніше заявленого часу (17 година 22 квітня).

Подробиці візиту віце-прем’єра дивіться в нашому сюжеті

Нагадаємо, що на суботу, 21 квітня, за участі Геннадія Зубка також урочисто відкриють фонтан на вулиці Михайлівській (з 11:20 до 12:20). Також віце-прем’єр візьме участь у церемонії передачі Житомиру пасажирських автобусів МАЗ, закуплених за бюджетні кошти для ТТУ. З вечора 20 квітня автобуси вишикувались на Соборному майдані.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня житомирську Михайлівську готували до урочистостей: розвішували білі стрічки, міняли розбиту бруківку, підмітали вулицю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал Зубко Сухомлин  
Матеріали по темі