Суспільство

​Житомирські поліцейські-АТОшники на футбольному полі з рахунком 5:0 обіграли сумських колег

22 April 2018, 10:40

Житомир.info

У Лізі учасників АТО з футболу поліцейські Житомирщини перемогли збірну Сумщини.

Про це 21 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Новий сезон Ліги учасників АТО стартував у березні і триватиме до жовтня. 21 квітня команда «ГУНП Житомир» приймала в гостях військовослужбовців СК «Ураган» з міста Суми. Матч відбувався на полі Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова і закінчився з рахунком 5:0 на користь господарів», - інформує відділ комунікації.

Загалом у змаганнях беруть участь 59 команд з 38 міст України, а це понад 1500 учасників бойових дій. За результатами матчів (по 18 для кожної збірної) у 6 дивізіонах буде визначено 16 фіналістів. Вирішальні поєдинки відбудуться на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського у м. Києві у вересні-жовтні. Хоч житомиряни цього року вперше взяли участь у Лізі, однак за результатами уже зіграних зустрічей вони посідають 3 місце у турнірній таблиці, - повідомляє поліція.

До складу команди входять дільничні, оперативники, КОРДівці, працівники Житомирського навчального центру підготовки поліцейських, кадрового апарату, служби «102» та інші.

21 квітня відбулась третя (із 18 запланованих) гра збірної. Принциповий двобій між сильними суперниками тривав упродовж 90 хвилин, врешті фортуна цього дня виявилась на боці команди «ГУНП Житомир».

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2017 року житомирські поліцейські привезли «бронзу» з автоперегонів в Одеській області.

Житомир.info

Фото ГУНП:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліцейський футбол змагання  
Матеріали по темі