Місто

​Приміщення готелю «Житомир» готують до показу вистави про війну

23 April 2018, 12:21

24 та 25 квітня у Житомирі 14 підлітків із Донеччини покажуть мультимедійну виставу-променад «Листи невідомому другу з Нью-Йорка». Підлітки розкажуть про війну та життя в прифронтовому місті.

За словами режисера вистави Ольги Данилюк, актори грають не якихось вигаданих персонажів, а самих себе.

«Виставу ми окреслили як інтерактивну документалістику. Фактично, це вистава про життя в прифронтовій зоні, і актори у нас - це підлітки, які проживають в селищі Новгородському Донецької області. Воно знаходиться практично на лінії розмежування. І під час усього конфлікту там діяв аматорський театральний гурток. Із цим гуртком ми зробили ось цю виставу-променад, де наші актори грають самі себе. Також у нас багато дотичного матеріалу про життя шахтарів, робітників заводів, який в нас представлений в такому мультимедійному варіанті. Ось це закинуте приміщення готелю буде повністю трансформоване до невпізнання. Зараз над цим працює творча команда. Я думаю, що це буде дуже несподіваний досвід для глядача, і навіть не хочу дуже детально про це розказувати. Глядач буде проходити через цілий ряд ситуацій, локацій. Він не сидить, він не знаходиться на місці, він є частиною мізансцени. Що я можу пообіцяти: глядач ніколи не знатиме, що чекає його в наступній локації і що відбудеться наступне», - розповідає режисер вистави-променаду «Листи невідомому другу з Нью-Йорка» Ольга Данилюк.

Вхід на виставу буде безкоштовним, але для того, щоб на неї потрапити, потрібно зареєструватись, кажуть організатори.

«Кількість місць обмежена. До 24 квітня бажано зареєструватись на сторінці лабораторії ідей «I do lab» у фейсбуці. Там написана детальна інформація. За номером телефону, який вказаний там, а також на флаєрах. Також реєстрація є і за посиланням гугл-формою. Тому ми запрошуємо всіх. За попередньою реєстрацією вхід безкоштовний. І головне, вистава - «12+». Ласкаво запрошуємо до нас на виставу-променад «Листи невідомому другу з Нью-Йорка», - каже PR-менеджер проекту Ірина Сорока.

Перший показ вистави відбудеться вже 24 квітня о 16:00.

Нагадаємо, 7 червня 2016 року в Житомирі презентували документальний фільм «Іловайськ. Лицарі неба». Стрічка була створена за документальними матеріалами та свідченнями очевидців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вистава війна АТО  
Матеріали по темі