Влада

Влада Житомира перевірила факти порушення умов договорів двома перевізниками та склала акти

24 April 2018, 16:50

У Житомирі за результатами перевірок встановлено факт порушення умов договорів на перевезення пасажирів в частині незабезпечення безперебійної передачі даних про стан руху транспортних засобів.

Про це йдеться у відповіді заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука на петицію «Оштрафувати ПП «Шеріфф» та ФОП Добровінський О. В. за те, що вони «забили» на GPS-обладнання».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Романа Олеговича Павловського була опублікована на сайті Житомирської міськради 24 січня 2018 року, і 28 березня отримала необхідну кількість голосів.

«Оштрафувати перевізників за те, що їх транспорт відключений від GPS-трекерів, тим самим показуючи, що їх маршрутні таксі не виходять на маршрут. Виправити термінали в маршрутних таксі, щоб вони працювали у всіх, і щоб можливо було розрахуватися карткою. Щоб водій маршрутного таксі не казав, що термінали тільки в банках, а перед носом на панелі у нього лежить виключений термінал», - йдеться у тексті петиції.

«Ваша петиція, щодо автоперевізників ПП «Шеріфф» та ФОП Добровінський, які відключені від GPS-трекерів, а також щодо можливості розрахунку карткою через валідатори, встановлені в міських маршрутних транспортних засобах, розглянута виконавчими органами ради. Повідомляємо, що рейдовою групою у період з 03.04.18 до 10.04.18 проведено перевірку виконання перевізниками ФОП Добровінський та ПП «Шеріфф» умов Договорів про на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Житомира в частині надання доступу для забезпечення постійної (цілодобової), безперебійної передачі даних про стан руху транспортних засобів «Диспетчерському пункту», який має відповідне програмне забезпечення для прийняття та обробки даних та забезпечення постійного підключення та працездатності GPS-обладнання.

За результатами проведених перевірок встановлено факт порушення умов Договорів на перевезення пасажирів в частині незабезпечення безперебійної передачі даних про стан руху транспортних засобів, а також незабезпечення постійного підключення та працездатності GPS – обладнання, про що складено відповідні Акти контролю з накладенням штрафних санкцій. Стосовно оплати за проїзд в міських автобусних маршрутах загального користування банківською картою інформуємо, що на сьогодні така технічна можливість відсутня», - йдеться у відповіді на петицію.

На сайті міської ради в розділі транспорту зазначається, що ПП «Шеріфф», директор Янчук Олександр Леонідович обслуговує маршрути № 19№, 19-А, №30, №33, №47 та №58, а ФОП Добровінський Олег Вікторович - №23.

Як повідомляв Житомир.info, за перший тиждень звіту по роботі маршрутних таксі у 2018 році, який опублікований на сайті міської ради, зазначається, що жоден житомирський перевізник не виконує заплановану кількість рейсів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук перевізник маршрут Шеріфф Добровінський  
Матеріали по темі