Політика

Свободівець хоче, щоб його колегу-депутата Житомирської облради нагородили грамотою Верховної Ради

26 April 2018, 10:59

Депутат-свободівець Юрій Бовсуновський хоче, щоб Житомирська обласна рада порушила клопотання про нагородження грамотою Верховної Ради України депутата Тараса Собка.

Відповідний проект рішення сесії, підготовлений Бовсуновським, 25 квітня опублікований на сайті облради.

«Порушити перед Верховною Радою України клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Собка Тараса Дмитровича, головного лікаря КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради, депутата обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, активну громадянську позицію та безпосередню участь у наданні професійної лікарської допомоги військовим в зоні проведення антитерористичної операції», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, Тарас Собко – депутат облради від ВО «Свобода». У вересні 2015 року Дмитро Кропачов, який балотувався до облради від ВО «Батьківщина», заявив про погрози фізичної розправи від головного лікаря районної лікарні Тараса Собка. На сесії облради 26 вересня 2016 року Собко заявляв про погрози на його адресу від голови фракції ВО «Батьківщина» Володимира Кропивницького.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської обласної ради запланована на 31 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада "Свобода" Собко грамота  
Матеріали по темі