Влада

Держпродспоживслужба в Житомирській області хоче придбати спецавтомобіль за майже мільйон гривень

28 April 2018, 10:07

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області хоче придбати спеціалізований автомобіль на базі Renault Trafic або його еквівалент. Оголошення про закупівлю опублікували 27 квітня 2018 року на Prozorro. Очікувана вартість техніки – 900 тисяч гривень. Період подання пропозицій на участь у торгах триватиме до 15 травня.

Серед вимог до автомобіля у тендерній документації – «півторалітровий» дизельний двигун, автоматична шестиступенева коробка передач, салон на 9 місць, кондиціонери, бортовий комп’ютер, підтримка різноманітних автоматичних систем тощо.Серед особливих вимог – наявність термочемоданів або термосумок для перевезення біологічних- та термонестійких медичних препаратів та вакцин, сумок для наборів ветеринарно-лікарських засобів та лабораторно-діагностичних приладів. У тендерній документації зазначено, що повний перелік вимог до транспортних засобів Держпродспоживслужби визначені відповідним наказом установи.


Renault Trafic. Модель 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року управління СБУ в Житомирській області майже за мільйон придбало Toyota Hilux.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба машина прозоро  
Матеріали по темі