Події

Через коротке замикання в електромережі у селі Житомирської області ледь не згорів будинок

29 April 2018, 13:26

29 квітня о 06:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Кочерів Радомишльського району. Про це рятувальників сповістив чоловік власниці оселі, який виявив загоряння.

Пише прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що з під даху будівлі виходить густий дим та вогнем охоплено частину даху і дерев’яну веранду. Зусиллями рятувальників о 07:05 пожежу було локалізовано та о 08:15 – ліквідовано. Вогнем знищено 60 кв. м даху житла та пошкоджено веранду. Загиблих і травмованих не має. Зі слів чоловіка власниці з’ясувалося, що на момент займання він разом із сином спали в кімнаті будинку, а жінка поралася по господарству в літній кухні. Прокинувшись від запаху диму, чоловік вийшов у коридор, де стояв холодильник і побачив вогонь. До того ж, дим почав швидко заповнювати всі приміщення оселі. Чоловік із сином відразу ж вийшли на вулицю та побігли до сусідів кликати на допомогу. До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки. Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня у Коростені Житомирської області під час гасіння пожежі на ліжку в одній із кімнат вогнеборці виявили тіло 59-річного власника житла без ознак життя. 17 квітня цього року в Малині Житомирської області 50-річний курець намагався вибратися з задимленої хати і не зміг: тіло знайшли біля вікна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Радомишльський район  
Матеріали по темі