Події

У Бердичеві під час гасіння пожежі в будинку вогнеборці врятували оголену жінку

3 May 2018, 18:25

У Бердичеві 3 травня близько 11 години ранку палав будинок, з якого врятували жінку. Пожежа сталася у занедбаному будинку по вулиці Житомирській, 97.

За словами очевидців тут давно ніхто не жив, будівлю викупила фірма, яка планує звести на ділянці супермаркет. Рятувати від пожежі стару дерев’яну хату прибуло три екіпажі вогнеборців. У процесі гасіння рятувальники виявили жінку, яка знаходилася у будівлі, і передали її медикам.


«Близько 11 години я помітила клубки диму, які йдуть з-за дерев. Потім побачила, що палав захаращений будинок, в якому давно ніхто не проживає. Він викуплений іншими власниками і там має бути торговий центр. Я викликала рятувальників. Дуже швидко і оперативно хлопці прибули на місце і почали гасити пожежу. Під час гасіння пожежі ми помітили жінку, яку вони дістали з вогню, на ходу їй вдягнули якусь кофтину, вона відмовлялася йти, тому що була зовсім оголена і через це відмовлялася йти до «швидкої», медики їй знайшли якесь простирадлочко і її забрала «швидка», - розповіла очевидець Тетяна Домбровська.

Причини та обставини пожежі нині з’ясовують фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних у Житомирській області вогнеборці врятували двох чоловіків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Бердичів  
Матеріали по темі