Події

Заступнику начальника відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону пропонували хабар

5 May 2018, 14:15

Житель Олевського району пропонував неправомірну вигоду одному із заступників начальника відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону.

Про це 5 травня повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні співробітники Внутрішньої та власної безпеки Управління «Північ» Держприкордонслужби з залученням прикордонного спецпідрозділу «Дозор» спільно з УЗЕ у Житомирській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, в рамках розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 369 КК України задокументували факт надання неправомірної вигоди одному з заступників начальника відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону. У процесі реалізації викрито жителя Олевського району 1992 року народження, який надав неправомірну вигоду у вигляді грошових котів у сумі 50 доларів США (перша частина неправомірної вигоди із загальної суми 150 доларів США) прикордоннику за організацію незаконного переміщення товарів народного споживання поза встановлених пунктів пропуску через державний кордон України», - йдеться у повідомленні.

Наразі особі оголошено підозру, тривають подальші слідчі дії щодо проведення невідкладного обшуку за місцем проживання фігуранта для виявлення товарів народного споживання, які останній планував незаконно перемістити через кордон.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 травня у Коростені на хабарі затримали підполковника – заступника начальника місцевого відділу поліції, який вимагав з перевізників кошти за неперешкоджання діяльності з транспортування лісу та лісопродукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар прикордонник Держприкордонслужба 
Матеріали по темі