Місто

Підрядники, які реконструюють житомирський стадіон «Спартак», не вкладаються у графіки – міська рада

5 May 2018, 14:36

5 травня відбулася робоча нарада за участі міського голови Сергія Сухомлина, радника міського голови Олександра Черняховича разом з представниками управлінням капітального будівництва міської ради та підрядної організації, яка виконує роботи по із реконструкції стадіону.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Міський голова Сергій Сухомлин не задоволений темпами проведення робіт із реконструкції стадіону «Спартак», оскільки підрядники не вкладаються у графіки. На нараді обговорили питання пришвидшення підрядником темпів виконання робіт, збільшення кількості працівників, аби встигнути закінчити роботи в зазначені терміни», - йдеться у повідомленні.

Сергій Сухомлин розповів, що в проект реконструкції стадіону додали освітлення, якого не було раніше. Освітлення передбачає три режими роботи: для змагань, тренувань та черговий для тих, хто вранці або вечері тренується.

Реконструкція стадіону передбачає повний демонтаж старих полів та побудову двох нових сучасних футбольних майданчиків із штучним покриттям – одне тренувальне футбольне поле(82мх45м), і одне велике ігрове футбольне поле(105мх71м). На сьогоднішній день штучне покриття німецького виробництва поступово завозиться на територію стадіону. Всього на два футбольних майданчика заплановано викласти 11,145 тисяч метрів квадратних штучного покриття.

План заходів з реалізації проекту передбачає:

демонтаж старого майданчика;

облаштування щебеневої основи зі стрічковим фундаментом;

монтаж штучного покриття;

обладнання огорожі;

обладнання освітлення, мереж водопроводу та каналізації;

обладнання дитячого спортивного майданчика;

обладнання універсального спортивного майданчика;

монтаж глядацьких трибун на 2500 місць з накриттям від опадів;

встановлення футбольних воріт;

відновлення благоустрою.

Роботи планують закінчити до кінця поточного року.

Нагадаємо, минулого року були проведені два тендери з реконструкції стадіону «Спартак»: першого разу торги не відбулися, на повторних торгах житомирська фірма «Комунальник» «скинула» мільйон та виграла тендер. Управління капітального будівництва уклало договір з дружиною заступника мера про здійснення технагляду за реконструкцією на стадіоні «Спартак». Як виглядатиме житомирський стадіон «Спартак» після реконструкції, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня цього року мер повідомив, що на стадіоні «Спартак» почалася реконструкція. Голова бюджетної комісії Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв на початку квітня говорив, що міський голова поставив жорсткі терміни реконструкції стадіону «Спартак» – закінчити роботи до 1 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" реконструкція міська рада нарада  
Матеріали по темі