Місто

Більше 10 житомирських вулиць отримають нові дорожні розмітки

7 May 2018, 17:11

У Житомирі по вулиці Леха Качинського на тротуарі біля прокуратури з’явився пішохідний перехід.

Здивовані житомиряни не розуміють, для чого було на тротуарі малювати «зебру». Із аналогічним запитанням Житомир.info звернувся до заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука.

«Там же заїзд і місце пересікання пішохода й машини. По тротуарах по місту такі розмітки більше наносити не будуть. Колись такої розмітки там не було, бо наносили по накатаній. У минулому році ми замовили паспорти вулиці, які розроблені проектантами у відповідності до вимог і стандартів, по-правильному має бути. Ну от намагаємось робити так як треба. Скажу більше, згідно паспортів, у нас на вулицях не вистачає майже половини дорожніх знаків, які повинні були б бути. 12 вулиць отримають розмітку згідно нових паспортів, тому такі певні «фішки» можуть бути і в інших місцях. Для прикладу, в минулому році ви з коптера знімали проспект Миру і Незалежності з острівками, такого теж не було раніше», - наголосив Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2018 року на житомирських вулицях почали наносити дорожню розмітку, яка стерлася після зими. Розпочалися роботи з вулиці Леха Качинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук Леха Канинського тротуар розмітка  
Матеріали по темі