Суспільство

У селі Житомирської області відкрили новий футбольний майданчик зі штучним покриттям за понад 1,2 млн грн

7 May 2018, 17:36

Новий футбольний майданчик зі штучним покриттям з’явився у с.Ставище Брусилівського району.

Відкриття відбулося 5 травня, - пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«За словами першого заступника голови Брусилівської РДА Олександра Ненюка, майданчик побудували за кошти державного бюджету в сумі 800 тис. грн зі співфінансуванням 470 тис.грн за кошти сільської ради. Новий майданчик дуже необхідний для виховання юних спортсменів, адже у с. Ставище розпочало функціонувати відділення ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського. Також 5 травня за участю онука видатного футболіста і тренера Валерія Лобановського Богдана відкрили стелу «ФШ Ставище ім. В.Лобановського» та провели футбольний турнір», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 березня у Житомирській ОДА повідомили, що область вже закупила штучне покриття для 10 нових футбольних майданчиків, які побудують найближчим часом.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 березня влада області пообіцяла розпочати роботи зі встановлення накриття над глядацькою трибуною житомирського стадіону «Полісся».

За кошти державного та місцевого бюджетів в об’єднаних громадах та містах Житомирської області планують побудувати 14 нових футбольних полів зі штучним покриттям.в листопаді 2017 року документи вже подали до Мінрегіону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Брусилівський район футбольне поле ОДА штучне покриття  
Матеріали по темі